Wat is een VR Fun Diner?

Het VR Fun Diner is uitermate geschikt met een kleinere groep vrienden of familie. Neem plaats aan onze Game-Tables en los tijdens het diner een moord op of overval een bank. Met behulp van een Virtual Reality bril en verschillende props op tafel moeten jullie door verschillende levels heen werken en zo het einddoel halen. Natuurlijk kun je met een grotere groep ook een groepsbattle doen tegen elkaar. Wij hebben twee verschillende games voor ons VR Fun Diner. Welke lijkt jou het leukst?

 

THE HOUSE OF PAPER (gebaseerd op de Netflix serie La Casa…) & de moord in Hotel Doedelstein.
Hieronder de huishoudelijke mededelingen over het VR Fun Diner:

  • Virtual Reality is niet voor iedereen geschikt. Je kunt er wat duizelig van worden. Rustig blijven en even je ogen laten wennen is meestal voldoende.
  • Niet geschikt voor mensen met epilepsie. Die kunnen wel meespelen maar niet de bril gebruiken.
  • Je speelt het spel op eigen risico.

Lukt het jullie om de bank te overvallen? Je hebt daar anderhalf uur voor en je hoeft de tafel er niet voor verlaten. Deze VR game is uitermate geschikt voor gezinnen. De game is op z’n leukst als je 4 tot 6 personen aan tafel hebt zitten. Natuurlijk kun je ook een VR battle doen met je team (tot max 36) en het tegen elkaar opnemen. Wie kan er het snelst ontsnappen en met de buit er vandoor gaan?

Dit 3.5 uur durend Fun Diner inclusief 3 softdrinks voor 4/6 personen kost:

Woensdag en Donderdag €44.50 pp.

Vrijdag, Zaterdag en Zondag €49.75 pp.

Kids gewone prijs + €12.50 pp. voor de game.

OMG! Er is een moord gepleegd in het mooie Hotel Doedelstein. Niemand kan helpen, behalve jullie! Gaat het jullie lukken de moord op te lossen? Je hebt daar anderhalf uur voor en je hoeft de tafel er niet voor verlaten. Deze VR game is uitermate geschikt voor gezinnen. De game is op z’n leukst als je 4 tot 6 personen aan tafel hebt zitten. Natuurlijk kun je ook een VR battle doen met je team (tot max 36) en het tegen elkaar opnemen. Wie lost de moord op in Hotel Doedelstein.

Dit 3 uur durend Fun Diner inclusief alle softdrinks voor 4/6 personen kost:

Woensdag en Donderdag €44.50 pp.

Vrijdag, Zaterdag en Zondag €49.75 pp.

Kids gewone prijs + €12.50 voor de game.

VR Battle met teams kan ook. Wie kan er het snelst de moord oplossen?! tot 36 pers.

Meer Fun Diners