Wat is Yankee Doodle?

Yankee Doodle is een kindvriendelijk familierestaurant. Bij ons eet u in typisch Amerikaanse sfeer en wordt uit eten gaan een belevenis voor het hele gezin. Onze live grill is het centrum van het buffet. Hier worden à la minute heerlijke gerechten gegrild. Onze restaurants zijn ook uitermate geschikt om met vrienden en/of families leuke uitjes en arrangementen te organiseren zoals: BowlenPaintball of Escaperooms.  Sinds kort organiseren wij ook unieke Kinderfeestjes.

“YANKEE DOODLE IS SUPER LEUK EN SUPER LEKKER”

Regelmatig organiseren wij leuke thema-avonden zoals een Magic Night, Halloween, Valentijn, Frozen-weekend, Minons-weekend en nog veel meer! U mag net zo vaak langs het buffet als u wilt. Er is voor ieder wat wils en de koks grillen en bereiden à la minute uw vlees, vis en vegetarische gerechten.

Al meer dan 20 jaar een begrip

20 jarig begon Yankee Doodle met het All-you-can-eat concept. Toen Yankee Doodle hiermee begon, bestond dit praktisch niet in Nederland. Zeker niet met een live grill waar gasten zagen hoe het vlees voor hun ogen werd bereid. Vele restaurants volgden, maar Yankee blijft het kindvriendelijk Amerikaans Fun Restaurant.

In 2015 het restaurant verkocht en sindsdien een echt Noord-Nederlands familiebedrijf geworden. De complete familie werkt met het personeel (dat ook als familie wordt beschouwd) vol trots in het bedrijf.

We hebben kleine veranderingen doorgevoerd op het gebied van service en kwaliteit. Ook hebben we Escaperooms en Fundiners toegevoegd zodat het kopje ‘fun’ een extra dimensie kreeg.